Over Optica-Design


INTERIEUR en EXTERIEUR

OPTICA-DESIGN

Roots in woningbouwOnze roots liggen al jaren in de verkoop van woningbouw. Op het vlak van woningbouw specialiseert Optica-Design zich in houtskeletbouw, massiefbouw en vakwerk. Uit deze professionele activiteiten is onze liefde voor hout met al zijn mogelijkheden ontstaan.


Nu gespecialiseerd in interieurVanuit onze deskundigheid en passie voor woningbouw hebben we ons geleidelijk aan gespecialiseerd in interieur. Voor ons was dat niet minder dan de logica zelve. Het overaanbod aan nieuwigheden boeide en boeit ons immers enorm. De brede variëteit aan producten en nieuwe technieken die momenteel in elke woning toepasbaar zijn, maken onze passie alleen maar groter. We willen onze kennis en ervaring dan ook heel graag met u delen.


Optica-Design maakt uw dromen waarBij ons kunt u terecht voor puur en mooi vak- en maatwerk. Wij creëren, ontwerpen en realiseren:


  • keukens op maat
  • badkamermeubels op maat
  • inloopkasten op maat
  • parketvloeren op maat


We maken er ons handelsmerk van alles zo perfect mogelijk uit te voeren, tot in de kleinste hoekjes. We weten immers maar al te goed dat een eerste blik op een interieur enorm belangrijk is. Ons eerste doel? Voor alles streven we naar perfectie en schoonheid.


Liefde voor hout typeert onsWe gebruiken zoveel mogelijk hout in onze projecten. Waarom we dat doen? Omdat hout erin slaagt van alle mogelijke leefruimtes een mooie, warme en gezellige thuis te maken. U kan er zeker van zijn dat ook uw leefruimtes even gezellig worden als u uw project aan ons toevertrouwt.


Professioneel team buigt zich over uw interieurSamen met een sterk team aan deskundige partners:


  • combineren we vakwerk met creativiteit,
  • gebruiken we altijd hoogkwaliteitsvolle materialen,
  • houden we steeds het vooropgestelde budget in de gaten.


Nog meer informatie nodig?Kom langs voor een vrijblijvend gesprek. Neem gerust contact met ons op.


Optica-Design, specialist interieur en exterieur

Laatste Designs op Instagram

Adresgegevens:


Adres:

Vroegeinde 42, 2290 Vorselaar


Telefoon::

0032 14 51 74 91 44


e-mail:


Onze specialisatieKeukens


Dressings


Badkamermeubels


Vloeren


Volg ons op Social Media

Linkedin

Copyright © All Rights Reserved