Interieur op maat

Interieur op maat? Normaalste zaak van de wereld


Elk huis is anders. En gelukkig maar, want niemand is gelijk. Iedereen heeft zijn persoonlijke voorkeur en zijn eigen stijl wat wonen en interieur betreft. U toch ook?


Wat we met zijn allen wel gemeenschappelijk hebben, is het goede en warme gevoel dat het woord thuis oproept. Thuis komt u tot rust. Thuis geniet u van de warmte die uw woning en interieur uitstralen.


Uw interieur op maat speelt hierbij inderdaad een belangrijke rol. Een gezellige keuken kan het centrum van uw woning worden. In een sfeervolle badkamer kunt u de drukte van de dag vergeten. 's Morgens even rondlopen in uw inloopkast  maakt het kiezen overzichtelijk en het leven makkelijker. Een parketvloer ten slotte maakt alles gezellig af.
Van ontwerp tot realisatie

Mensen hebben slechts één blik nodig op uw interieur, meubels en accessoires om een idee te hebben van wie u bent. Het is net omdat uw interieur zoveel over u vertelt, dat u het ontwerp, de realisatie en aankleding het best overlaat aan professionals als Optica-Design.


Bij een ontwerp spelen tal van factoren mee. Dat komt omdat iedereen zijn gevoel van thuis anders inkleedt:


misschien houdt u van levendige kleuren,

bent u voorstander van een sober design,

bent u uitgesproken fan van een bepaalde keukenstijl,

spreekt een landelijke badkamer enorm tot uw verbeelding,

hebt u een uitgesproken moderne smaak op het vlak van meubelen,

...


Ons uitgangspunt bij elk project? We willen uw smaak en stijl leren kennen. Opdat we u inderdaad interieur op maat kunnen aanbieden.  Een kennismakingsgesprek is bij ons altijd basis.


Voor Optica-Design is elk project maatwerk. Telkens weer combineren we uw verlangens en onze creativiteit met hoogkwaliteitsproducten. Bovendien houden we in elke fase nauwgezet rekening met uw budget.


Uw project is bij Optica-Design in uiterst goede en professionele handen.